Ντομπροσύνη και μπέσα… Αυτά ζητάει μια πραγματική γυναίκα

«Ένας άντρας που βγαίνει ραντεβού αναρωτιέται αν θα σταθεί τυχερός. Η γυναίκα ήδη το ξέρει» είπε ο Γερμανός ποιητής Friederike Ryder. Περίεργα πλάσματα είμαστε εμείς οι γυναίκες, όμως μην νομίζετε πως μερικοί άντρες πάνε πίσω.  Πάντα, φυσικά, εξαρτάται από το πόσο ψαγμένα είναι τα μάτια της γυναίκας που σε κοιτάει και πόσο μέσα σου βλέπει.

Σε κάποιες γυναίκες το ακουστικό νεύρο υπολειτουργεί. Βλέπεις, αγαπητέ μου, δεν χαμογέλασε σε όλες ο έρωτας. Μερικές τον πλήρωσαν πολύ ακριβά και προσπαθούν να είναι δυνατές σε δειλές ηθικά εποχές. Αν έχουν μάθει έστω ένα πράγμα από την όλη ιστορία, είναι να παρατηρούν και να νιώθουν.

Εδώ είναι η παγίδα. Κάποιες νοοτροπίες έχουν χάσει την γοητεία τους στα μάτια τους, δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα όλα με όλους. Η ηλικία είναι σχετική, το ίδιο και η εμπειρία. Η ωριμότητα και η νοοτροπία ενός άντρα, καθορίζεται από την ποιότητα που κουβαλάει μέσα του.

Νομίζεις θα την κερδίσεις, όταν της κάνεις εγκεφαλικά παιχνίδια; Αδίκως κόπος και προβλέψιμο. Μια ασταθής συμπεριφορά απέναντι της, δείχνει ανασφάλεια και ότι φοβάσαι να τσαλακώσεις τον εγωισμό σου. Αν προκύπτει από αληθινό δίλημμα θα σου δώσει χρόνο, αν την ενδιαφέρεις, αλλά μέρος στρατηγικού παιχνιδιού φίλε μου, δεν γίνεται.

Βλέπει πως συμπεριφέρεσαι στην σύντροφο σου ή στις γυναίκες γύρω σου. Πολύ αντιαισθητικό να εντοπίζεται ασέβεια και να μην βρίσκει σαλιάρα να σου δώσει. Το θέμα είναι ότι μέσα από αυτό το σενάριο, πάλι φαίνεται ανασφάλεια και κούφιο μυαλό . Τι να κάνει ένα άνδρα που δεν σέβεται τον εαυτό του και τις επιλογές του;

Θα σου δώσει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και κίνησης, χωρίς να σε κρίνει. Όμως θα προσέξει αν έχεις την ικανότητα να ορίζεις μόνος σου τα όρια.  Όπως λέει και η παροιμία  «δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι» Δεν φλερτάρει η καρδία της με το αγενές και το άξεστο. Το ίδιο και απαράλλακτο στα μεγάλα λόγια. Πρόσεχε τι λες, στα παραμύθια, το γοβάκι δεν ήταν το νούμερό της.

Όσο την φτύνεις, τόσο θα κολλάει; Μια γυναίκα που ξέρει ποια είναι και η ίδια καθορίζει την αξία της, πώς περιμένεις να ανταποκριθεί σ’ αυτό; Αν δείξει ενδιαφέρον και την φτύνεις, αντιλαμβάνεται ότι δεν θέλεις, οπότε φεύγει. Τί να κάνει έναν άνδρα που άλλα νιώθει και άλλα κάνει; Την γνησιότητα σου ζητάει. Δεν είναι γόμα η καρδιά της να κολλήσει στο φτύσιμο.

Όταν μια γυναικά μάθει να πετάει μόνη, τα φτερά της δυναμώνουν και τα κλισέ δεν την καθηλώνουν. Θέλει για παρέα της έναν αετό, να πετάει μαζί του, γιατί ξέρει πως ο αετός μύγες δεν πιάνει και με μύγες δεν χορταίνει.

Signed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.