Δεν ζητάω πολλά, μια ζωή στο πλάι σου!

Δεν θέλω ζωή παραμυθένια, αγάπη μου, μωρό μου κι έρωτά μου! Ζωή στο πλάι σου θέλω!

Να περπατώ και να κρατώ το χέρι σου, στην άκρη μιας θάλασσας. Να ακούω μουσική και να σε κοιτώ να κουνάς το πόδι σου, συντονισμένος στο ρυθμό της. Να βάζω μια ταινία και να σε ακούω να συγκινείσαι. Να θυμώνεις με τα λάθη μου και να σε παίρνω αγκαλιά για να ημερέψεις.

Να γελάς με τις βλακείες μου κι εγώ να κάνω κι άλλες. Να πίνω τον καφέ μου και να μου λες τις σκέψεις σου. Να κοροϊδεύεις τις γκριμάτσες μου και να γελώ μαζί σου. Να λες τι σε φοβίζει κι εγώ να το σκοτώνω.

Δεν θέλω ζωή παραμυθένια ζωή μου, ζωή με εσένα θέλω!

Να προσκυνάω τα μάτια σου, μην τύχει και δακρύσουν. Να με κρατάς σφιχτά τις νύχτες που κρυώνω.Να ζωγραφίζω όνειρα και σε όλα να είσαι μέσα. Να λες ότι κουράστηκες και εγώ να σε φροντίζω. Να φεύγουνε οι μέρες και να σε αγαπώ το ίδιο. Να γράφω λέξεις όμορφες και να είσαι εσύ η αιτία.

Να πέφτω στο κρεβάτι μου και να ακουμπάω το σώμα σου. Να ενώνομαι μαζί σου, να είμαι το θηλυκό σου. Να ξεκινάει η μέρα μου κι εγώ απ’ την αρχή να σε λατρεύω.

Δεν θέλω ζωή παραμυθένια ουρανέ μου, ζωή δίπλα σου θέλω!

Να φεύγουνε τα χρόνια και να γερνάω μαζί σου. Να μας κοιτούν οι γύρω μας και να μην μας πιστεύουν. Να κάνει ο χρόνος χαρακιές πάνω στο πρόσωπό σου κι εγώ να στις φιλάω. Να νοιάζομαι για σένα, να τρέμω μη σε χάσω. Να σε χαζεύω όταν γελάς και να μη σε χορταίνω. Να στέκουμε όρθιοι, αγκαλιά κι όταν τριγύρω ο κόσμος θα γκρεμίζεται, κι όταν θα έρθει το τέλος μάτια μου, να πούμε, πως τούτο το “μαζί” άξιζε πέρα ως πέρα.

Δεν θέλω ζωή παραμυθένια αγάπη μου, ζωή μαζί σου θέλω!

Signed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.