Άλλο καύλα κι άλλο αγάπη!

«Μπερδέψατε την αγάπη με τις καύλες και αγαπάτε όλο τον κόσμο»

Υποστηρίζω ακράδαντα, ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια της «αγάπης». Ο καθένας αγαπά με διαφορετικό τρόπο και μεταφράζει διαφορετικά τα συναισθήματα του. Όμως δεν παύει να υπάρχει ένα τρίπτυχο, που παραμένει σταθερό.

Σεβασμός. Κατανόηση. Ειλικρίνεια.

Αμφίδρομο συναίσθημα. Δεν γίνεται να ζητάς χωρίς να δίνεις.

Και σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι, ποιος είχε το θράσος να μεταφράσει ένα τόσο αγνό και πολύτιμο συναίσθημα σε ένα καλό κρεβάτι.

Λυπάμαι, μάτια μου, ένα καλό κρεβάτι δεν είναι ικανό να κρατήσει έναν άνθρωπο δίπλα σου, πόσο μάλλον να είναι ένδειξη αγάπης.

Αν δεν είσαι άξιος να την νιώσεις στο πετσί της, μην την εξευτελίζεις στο βωμό της αγαμίας.

Διότι όπως προανέφερα, είναι αμφίδρομο συναίσθημα και μπορεί εσύ να μην αισθάνεσαι τίποτα, όμως ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου ίσως να έχει συναισθήματα που είναι μεγαλύτερα από τον εγωισμό του.

Εγωισμός. Ανίατη ασθένεια. Πως μπορεί να ευτυχήσει κάποιος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του;
Μάλλον δεν μπορεί και τόσο εύκολα.

Ας επανέλθω όμως στο φλέγον θέμα. Ξέρεις, η αναζήτηση της επιβεβαίωσης μέσα από τη σεξουαλική πράξη, δεν μπορεί να σε γεμίσει συναισθηματικά. Αντιθέτως, σε αδειάζει λίγο λίγο.

Αν εσύ λοιπόν, προσπαθείς αδέξια και άγαρμπα να συμπληρώσεις ένα κενό δίχως αποτέλεσμα, γιατί πιθανότατα επιλέγεις ένα λανθασμένο τρόπο, μην αδειάζεις και έναν άνθρωπο που έχει συναισθήματα για εσένα.

Ίσως να χρειάζεται να δοκιμάσεις το μαγικό τρίπτυχο. Δεν είναι η εύκολη επιλογή, αλλά είναι σίγουρα αυτή που αξίζει και αν το θέμα πραγματικά δεν θα βγεις χαμένος.

Ψόφος σε αυτόν που μετέφρασε το «μου λείπεις», σε «έχω καύλες».

Signed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.