Γαμώ τα μάτια σου μωρέ!

Στις πρώτες θέσεις στο τι σε τραβάει σε κάποιον σήμερα είναι οι πλάτες, οι μυς, τα χέρια, το στυλ, τα βυζιά, οι κώλοι! Ναι δεν λέω σε κάθε λίστα υπάρχουν αυτά. Αλλά στην δική μου την πρώτη θέση έχουν τα μάτια. Θες αμυγδαλωτά, σχιστά, στρογγυλά, πράσινα, μπλε, γκριζοπρασινα, καστανά; Από όλα έχουμε! Πολλοί είναι αυτοί που τα έχουν στην πρώτη θέση. Είναι η πρώτη επαφή, το eye contact. Γιατί βρε μάτια μου, τα μάτια λένε ότι το στόμα διστάζει να πει και πίστεψε με όποιος μπορεί να διαβάσει τα μάτια σου μπορεί εύκολα να διαβάσει και την ψυχή σου. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Όλοι μπορούν να κρύψουν τα προβλήματα τους πίσω από μάσκες αλλά τα μάτια προδίδουν.

Και λογικό είναι να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, διότι οι άνθρωποι δεν μυρίζονται για να γνωριστούν, όπως τα σκυλιά. Σε αυτό το σημείο πραγματικά κάντο εικόνα! Πόσο γελοίο θα ήταν να μυριζόμαστε για να γνωριστούμε!! Σκέψου ότι σε όποιο μέρος και αν πας, παρατηρείς τους γύρω σου, τους σκανάρεις. Και από το πουθενά σκαλώνεις σε ένα βλέμμα. Σε ένα βλέμμα που μοιάζει τόσο οικείο, που κάνει το χειλάκι σου να σκάει από αμηχανία. Είναι αυτός ο ηλεκτρισμός που διαπερνάει το σώμα σου και κοτοπουλιάζεις ολόκληρος!

Τα μάτια όταν τα αντικρίσεις ή τα ερωτεύεσαι ή όχι, δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις! Και τα δικά σου τα ερωτεύτηκα! Δεν ήταν ούτε το χρώμα, ούτε το σχήμα, δυο καστανά μάτια ήταν, αλλά με κάψανε λόγω τιμής. Ήταν όσα έκρυβε το βλέμμα σου.. Η σοβαροφανής μάσκα που φορούσες προδόθηκε και φανερώθηκε η αθωότητα και η σπίθα που έκρυβες στα μάτια σου. Με κοιτούσαν τόσο πονηρά και ταυτόχρονα τόσο παιδικά και τα συναισθήματα ήταν τόσο ανάμεικτα γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα μάτια σου. Με γοήτευε αυτό το παιχνίδι!

Με κοίταξες και ένιωσα την καύλα, τον έρωτα, τον ηλεκτρισμό, όπως όταν με πρωτοφίλησες. Τον ίδιο καταραμένο κόμπο στο στομάχι! Ακούγεται κλισέ; Δεν μου καίγεται καρφί! Γιατί όταν με κοιτάς νιώθω να χάνω τον έλεγχο, νιώθω ευάλωτη, σταματάω να σκέφτομαι λογικά! Είναι η χημεία στην ατμόσφαιρα. Τίποτα γλυκανάλατο, τίποτα μέτριο, όλα στα τέρματα!

Τα μάτια να ερωτεύεστε αυθεντικά, γυμνά, μοναδικά.

Signed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.