Γύρισες και ήταν σαν να μην έφυγε το πάθος μας ποτέ…

Είχα καιρό να κοιμηθώ έτσι ήρεμα. Ένας γαλήνιος ύπνος ήρθε και με βρήκε ξανά μετά από πολύ καιρό.
Ίσως να ήσουν εσύ, που γύρισες. Ίσως εκείνος ο έρωτας που κάναμε με πάθος. Εκείνος ο σαρκικός που ξεσκίζει το κορμί και αφήνει κοκκινίλες παντού. Σε αποτελειώνει σωματικά και ψυχικά.

Δεν έχεις δύναμη να σκεφτείς τι έγινε, τι έρχεται και τι θα γίνει. Δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα. Ξαπλώνεις και απλά χαμογελάς. Χαμογελάς με την ψυχή σου. Γιατί απλά δεν σε νοιάζει τίποτα. Νιώθεις γεμάτος, δυνατός και έτοιμος. Εκείνα τα παθιασμένα φιλιά, τα βογκητά και τα ατελείωτα άγρια χάδια δεν σου αφήνουν μυαλό για να νιώσεις τίποτα παραπάνω πέρα από ηδονή. Στο τέλος, με την κραυγή σου βγαίνουν και όλα σου τα συναισθήματα.

Όλα σου τα απωθημένα, εκείνα που θα έλεγες και εκείνα που δεν θα πεις. Τα συναισθήματα σου και τα θέλω σου. Εκείνο το τελείωμα σου σκίζει την ψυχή και βγάζεις από μέσα σου κάθε άχρηστο που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα. Κάθε περιττό συναίσθημα, κάθε δάκρυ, όλα.
Τελειώνεις και τελειώνει μαζί και ο χρόνος που ξοδέψες άδικα για κάθε λάθος επιλογή, για κάθε λάθος στιγμή.

Μου ξύπνησες ένα άγριο θηρίο που κοιμόταν πολύ βαθιά. Με όπλισες με το καλύτερο βογκητό, τόσο που δεν άντεχα άλλο. Θα έλεγα πολλά αλλά δεν κάνει, δεν πρέπει και δεν υπάρχει λόγος. Αφού δεν τα είπα τότε, γιατί τώρα;

Ίσως λοιπόν να φταις εσύ που άνοιξα τα μάτια μου και απέκτησα άποψη. Ίσως να φταίω και εγώ που νόμιζα ότι ξέμεινα από φωνή μέχρι που ήρθες και μου θύμησες όχι μόνο πως μιλάνε, αλλά πως ουρλιάζουν οι άνθρωποι στα θέλω τους. Έβγαλα ότι είχα μέσα μου από τα βογκητά μου για σένα.

Ήρθες, και αυτή τη φορά δεν έφερες τα πάνω κάτω. Μου έδωσες αυτό ακριβώς που είχα ανάγκη να πάρω ξανά από εσένα και τώρα δεν με νοιάζει.

Κοιμήθηκα τόσο βαθιά, μετά από καιρό τόσο γαλήνια, που δεν ήξερα αν η όψη μου ήταν η αληθινή. Είχα καιρό να δω τόσο γαλήνια την όψη μου στον καθρέφτη. Έτσι κοιμήθηκα.

Αφιερωμένο….

Signed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.