Εγώ για σένα…

Όλες μου οι αισθήσεις στραμμένες πάνω σου. Όλο μου το είναι υπνωτισμένο από την αύρα σου. Έχω δυο μάτια μόνο για να σε κοιτώ. Να χαζεύω τι ρυτίδες που κάνει το μέτωπό σου όταν συνοφρυώνεσαι. Να απολαμβάνω τις γραμμές δίπλα στο στόμα σου όταν μου γελάς. Να χάνομαι στα μάτια σου όταν μου μιλάς.

Η μύτη μου εκπαιδευμένη πλέον να αναγνωρίζει μόνο το άρωμά σου. Να ψάχνω να σε βρω όταν τυχαία κάποιος φοράει το ίδιο άρωμα με εσένα. Να σε παίρνω αγκαλιά και να λιγώνομαι με τη μυρωδιά σου. Να χώνω τη μύτη μου στο μαξιλάρι που το προηγούμενη βράδυ ξάπλωνες.

Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει το σώμα μου να είναι σε τόση εγρήγορση. Έτοιμο να αναγνωρίσει κάθε χαρακτηριστικό σου. Τα χέρια μου θέλουν απεγνωσμένα να σε αγκαλιάσουν. Να σε σφίξουν δυνατά και να σε κρατήσουν εκεί. Να χαϊδέψουν απαλά το πρόσωπό σου και να επεξεργαστούν κάθε μικρή και ανούσια λεπτομέρεια του προσώπου σου. Προσπαθούν να χαρτογραφήσουν κάθε γωνιά σου.

Και το μυαλό μου παραδομένο σ’ εσένα, σε όλο σου το είναι. Δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο, κανέναν άλλο, παρά μόνο εσένα. Κάποιος, κάποτε με ρώτησε τι θα έκανα για σένα. Τον κοίταξα κι ένα διακριτικά ειρωνικό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό μου. Και τι δεν θα έκανα.

Εγώ για σένα, θα μπορούσα να φέρω τον κόσμο τούμπα αν μου το ζητούσες. Θα μπορούσα να διανύσω μίλια ολόκληρα για να σε βρω, να κολυμπήσω θάλασσες και να ανεβώ βουνά απλά και μόνο για να συναντήσουν τα μάτια μου τα μάτια σου.

Εγώ για σένα λιώνω. Ανατριχιάζει το μυαλό μου με μία σου κουβέντα, το σώμα μου με ένα σου χάδι. Τρέμουν τα πόδια μου όταν σε έχω απέναντί μου. Εγώ για σένα αυτή τη στιγμή αναπνέω, για σένα χαμογελάω. Για τη σκέψη ότι είσαι εδώ, είσαι στη ζωή μου.

Εγώ είμαι για σένα…

Singed by NantinX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.