Άντρας σημαίνει…

Άντρας σημαίνει, δε λέω λόγια, λέω πράξεις!

Άντρας θα πει, εκτιμώ οτιδήποτε είναι γένους θηλυκού, όμως αυτήν που έχω στο πλευρό μου τη σέβομαι απόλυτα. Θα πει, βοηθάω όποιον χρειάζεται τη βοήθεια μου, όμως κρατά σφιχτά το χέρι της συντρόφου μου μονάχα. Άντρας σημαίνει, είμαι κοινωνικός μα πέρα και πάνω απ’ όλα είμαι μονογαμικός. Άντρας θα πει, τιμώ τα παντελόνια και το λόγο μου. Θα πει, είμαι υπερήφανος και δεν σκορπιέμαι σε φτηνά ότι να ‘ναι κι από εδώ και από εκεί.

Άντρας σημαίνει, γουστάρω να με θαυμάζουν πολλές, μα μόνο σε μια επιτρέπω να με αγγίζει. Άντρας θα πει, διεκδικώ τη γυναίκα μου σαν να είναι η πρώτη μέρα που τη γνώρισα, δεν είναι δεδομένη. Θα πει, εσύ που είσαι πλάι μου είσαι η δική μου βασίλισσα και καμία άλλη δεν μπορεί μα σε εκθρονίσει. Θα πει, έχω αγκαλιά που είναι “ακριβή” και τιμημένη.

Άντρας σημαίνει, ξέρω να ακούω τις σιωπές και τα θέλω της. Άντρας σημαίνει, στηρίζω την επιλογή μου και δεν την ξεπουλάω.

Άντρας θα πει, “να μη φοβάσαι, γιατί εγώ είμαι εδώ όποτε κι αν με χρειαστείς, γυναίκα, σχέση και σύντροφό μου¨. Άντρας θα πει, “μου αρέσεις, όχι γιατί είσαι όμορφη, αλλά γιατί είσαι δικιά μου”. Άντρας θα πει, “σε θέλω το ίδιο όσα χρόνια κι αν περάσουν”, Θα πει “είμαι εγωιστής, μα ξέρω να κάνω πίσω όταν πρέπει”.

Άντρας θα πει, “σε συγχωρώ για τα λάθη σου, γιατί κι αυτά είσαι εσύ”. Άντρας θα πει, “να προσέχεις να μη μου πάθεις τίποτα, όχι γιατί δεν θα μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά γιατί μετά δεν θα είναι ωραία η ζωή”. Άντρας θα πει, “σε φροντίζω γιατί το αξίζεις”. Θα πει, “σ’ αγαπώ, γιατί είσαι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στη Γη που θέλω να του ανήκω”.

Άντρας είναι το αρσενικό που ζει και βασιλεύει, αλλά ανήκει στην Κυρία του. Άντρας σημαίνει, “να υπάρχουν γύρω μου χιλιάδες πειρασμοί, αλλά εγώ να θέλω εσένα”. Σημαίνει… τα λόγια μου είναι ήσυχα και οι πράξεις μου φωνάζουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.