Εμείς είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό!

Έχεις γεμίσει τις σελίδες της ζωής μου περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που γνώρισα στη ζωή μου. Είσαι ο άνθρωπος που αναζητώ σε κάθε γεμάτο δωμάτιο, γιατί υπάρχει κάτι για τον τρόπο που εσύ κι εγώ είμαστε φτιαγμένοι.

Είμαστε φτιαγμένοι από κάτι ο ίδιο, οι ψυχές μας κατανοούν η μια την άλλη και δουλεύοντας με τρόπους που δεν μπορώ να εξηγήσω. Διότι όταν σε βλέπω, σε ακούω, σε φιλώ, τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να έρθει κοντά να με αγγίξει.

Πρέπει να καταλάβεις κάτι, ότι ανεξάρτητα από το πού βρισκόμασταν και πού θα είμαστε, δεν υπάρχει ζωή που δεν θα σε έβρισκα. Δεν υπάρχει ένα μέρος σε αυτόν τον κόσμο που δεν θα μπορούσα να φτάσω σε εσένα, απλά επειδή είσαι ο κόσμος μου.

Οι λέξεις που αφήνω στις σελίδες για σένα είναι ο απλούστερος τρόπος να δείξω ότι σε αγάπησα από τότε που άρχισε ο χρόνος. Το να αισθάνομαι να με προσέχεις φωτίζει την υπνωτισμένη ψυχή μου, μια ψυχή που περίμενε εκείνον που θα την ξυπνήσει. Κρατούσες το μέλλον μου στην καρδιά σου.

Έχω διαβάσει τα λόγια του Fitzgerald και της Bronte, ψάχνοντας για μια αγάπη που μπορεί να βρεθεί μόνο σε σελίδες -αλλά βρίσκω αυτή την αγάπη στις σελίδες που γράφω για σένα. Φοβάμαι πολλά πράγματα στη ζωή, αλλά ποτέ δε φοβόμουν τη ζωή μαζί σου. Κάνεις τα δύσκολα πράγματα εύκολα και τα τρομακτικά, κατακτημένα. Θα μου δώσει μια ζωή για πάντα, αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι όλα θα είναι πολύ σύντομα, γιατί δεν θα έχω ποτέ αρκετά από σένα.

Έχω φτάσει στο άγνωστο για να βρω την ευτυχία που πάντα ονειρεύτηκα να γνωρίζω, έχω προσποιηθεί για αυτό που ένιωθα, όμως όταν στέκομαι δίπλα σου, όλα μέσα μου είναι ήσυχα και ήρεμα. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι όταν είμαι μαζί σου, είμαι ο πιο όμορφος εαυτός μου.

Σε αφήνω να με αγαπάς σαν να ασφυκτιούσες και να ήμουν το οξυγόνο και να με καταναλώνεις, πράγμα εξαιρετικό. Η ορμή της αγάπης σου με πνίγει, αλλά δεν έχω ανάγκη από αέρα γιατί ό,τι κι αν είσαι, είσαι το μόνο που θα χρειαστώ ποτέ.

Σημάδεψες την καρδιά μου με τον πιο όμορφο τρόπο, παίρνοντας το σπασμένο μηχάνημα με το οποίο γεννήθηκα και σπάζοντας το σε κομμάτια για να το επαναφέρεις ακριβώς όπως επρόκειτο να είναι. Καταργείς τη δυσλειτουργία που βρέθηκε μέσα μου και την αντικαθιστάς με όλα τα πράγματα που έλειψα.

Κάναμε ένα κύκλο για να βρούμε ο ένας τον άλλον αλλά ήταν πάντα εσύ, από τη δεύτερη φορά που σε είδα. Άφησα τα λόγια σου να σκοντάψουν στο μυαλό μου και να τυλίξουν τον εαυτό μου, όπως άφησα τα φιλιά σου να ταξιδέψουν στο σώμα μου και να προσγειωθούν στην ψυχή μου.

Ανεξάρτητα από το πού ήμουν ή το που θα είμαι, θέλω να ξέρεις ότι πάντα ήσουν μαζί μου από τότε που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον. Δε με έσωσες, το καλύτερο που έκανες ποτέ ήταν η πίστη που είχες σε εμένα. Εσύ ήσουν ο άνθρωπός μου όταν δεν υπήρχε τίποτα να ριζώσει και αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβα τι ήταν η αγάπη. Αυτή η στιγμή, έκανε όλα όσα ένιωσα για σένα να έχουν νόημα.

Ήμουν ο ορισμός του χάους, η ζωή μου ήταν διαλυμένη προς κάθε κατεύθυνση. Είμαι άγρια και αδύνατη. Ονειρεύομαι το άγνωστο και ψάχνω μέσα από τα ερωτήματα της ύπαρξής μου να με βρω μα πάντα με αφήνεις να είμαι ό,τι είμαι.

Έγραψα εδώ και πολύ καιρό ότι ήσουν ο αγαπημένος μου, αλλά όχι δικός μου και κάθε μέρα κάθομαι με δυσπιστία καθώς κρατάς το χέρι μου. Θρυμμάτισες τα αισθήματά μου με μια λαμπρότητα που ποτέ δεν θα μπορέσω να εξηγήσω.

Με κοιτάς σαν να είμαι το μόνο πράγμα σε έναν ιδανικό φανταστικό κόσμο και με αγαπάς σαν να είμαι το μόνο αστέρι σε ένα σκοτεινό ουρανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.