Θα τα παρατούσες όλα για έναν έρωτα;

Εύκολα δίνεις απαντήσεις σε κάτι που δεν προορίζεται για σένα. Ναι και όχι. Απλές απαντήσεις, καθημερινές, που όμως έρχεται η στιγμή που αυτές οι δύο μικρές λέξεις καθορίζουν ολόκληρες ζωές.

Έτσι συνέβη και μ’ εμένα. Ναι ή όχι; Θα τα παρατούσες όλα για ένα μεγάλο έρωτα; Τελικά ναι ή όχι; Ποια είναι η σωστή απάντηση; Κάποια στιγμή θα βροντοφώναζα «ΌΧΙ!», μην έχοντας υπ’ όψιν μου την ακριβή έννοια του έρωτα. Ποιος ο λόγος να το κάνω; Να καταστρέψω ό,τι και όσους έχω, να πληγώσω όποιον μ’ αγαπά επειδή είναι αντίθετος σε όλο αυτό που εγώ αποκαλώ «έρωτα»;

Ύστερα ήρθε… Ο μεγάλος έρωτας, ο πραγματικά μεγάλος έρωτας εισέβαλε στη ζωή μου κι έφερε τα πάνω κάτω. Τα συναισθήματα έντονα, μαγικά, κεραυνοβόλα, ανθρώπινες ανάσες, αγγίγματα, πόθος και κυρίως πάθος. Και στο τέλος το αναπάντητο ερώτημα ξαναχτυπά. Όμως τώρα όλα ήταν αλλιώς, διαφορετικά και ξαφνικά δυο λέξεις πήραν τόσο βαθύ νόημα στη ζωή μου που τρόμαξα.

Τα αφήνω λοιπόν όλα πίσω; Ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν; Ή αφήνω την έκρηξη που κάνει καθημερινά η καρδιά μου όταν βρίσκεται κοντά του;  Ναι… Όχι… Δεν περίμενα τόσο πόνο από αυτές τις μικρές λεξούλες, τρία γράμματα όλα κι όλα και σε χτυπάνε αλύπητα. Θα το έκανα άραγε; Νομίζω όχι… ή μάλλον… Ναι!!

Signed by Κέλλυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.