Μικρές αποδράσεις!

Καθημερινότητα! Μέρες έρχονται, μέρες φεύγουν κι η ανάγκη μεγαλώνει. Ανάγκη για απόσταση, για αλλαγή, ανάγκη να χαθώ σε μια αγκαλιά, να αποδράσω! Και ξάφνου ξέρω, έχει έρθει η στιγμή. Θα πάρω εσένα μαζί μου, εσένα που με γεμίζεις… ΕΣΈΝΑ! Μου αρκεί!

Δεν χρειάζονται πολυτέλειες, εσύ κι εγώ. Ο χρόνος μηδενίζεται, όλα αλλάζουν, βιάσου! Βάλε μπρος κι έλα να χαθούμε. Προορισμός; Άγνωστος. Μπορεί να έχει ήλιο ή βροχή, να είναι μέρα ή νύχτα, βουνό ή θάλασσα, ας είναι όπου θέλει. Ασήμαντο. Θα είσαι εσύ εκεί. Μην πάρεις πολλά, ίσως λείψουμε πολύ, ίσως και λίγο. Ρούχα σου θα είναι το κορμί μου και δικά μου το δικό σου κορμί.

Και η ρουτίνα θα χαθεί, οι ψυχές μας θα αγγίξουν η μια την άλλη και τον δρόμο θα τον βρούμε και η απόδραση αυτή θα είναι η αναζωογόνησή μας, θα πάρουμε ζωή. Όταν εσύ κι εγώ θα γίνουμε ένα ο χρόνος και ο τόπος θα χαθούν και δεν θα υπάρχει πια καθημερινότητα, ούτε καν ρουτίνα. Η ένωσή μας θα είναι η απόδραση μας. Τι περιμένεις λοιπόν; Καιρός να χαθούμε στον δικό μας μικρόκοσμο, είναι πιο φωτεινός μωρό μου, γεμάτος ζωή.

Μια γλυκιά μικρή απόδραση μαζί…!

Signed by Κέλλυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.