Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες;

Νομίζεις πως θέλουν πολλά; Όχι ρε φίλε! Λίγα και καλά, αλλά ουσιαστικά, τεκμηριωμένα.

Πώς έχεις την εντύπωση πως σε γουστάρουν μόνο επειδή κάνεις καλό κρεβάτι; Πιστεύεις πως είναι τόσο στερημένες που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να σε φαντασιώνονται οριζοντίως και καθέτως στην κρεβατοκάμαρα, στον καναπέ, ή σε μια παραλία; Και κατά τα άλλα μου παριστάνεις και τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον έμπειρο εραστή δυτικών και ανατολικών προαστίων που έχει τη δυνατότητα να διαβάζει τις σκέψεις των γυναικών και να γνωρίζει τα πάντα; Είσαι βαθιά νυχτωμένος αν πιστεύεις πως οι γυναίκες σε ερωτεύονται για τα προσόντα σου και τις δυνατότητές σου στο σεξ. Όχι πως δεν θα σε μετρήσει και σ’ αυτό, αλλού όμως είναι το σημείο SOS!

Η γυναίκα μάνα μου, θέλει πρώτα απ’ όλα σημασία! Θέλει αποκλειστικότητα! Αγάπη, κατανόηση, στοργή. Έναν άνθρωπο να στηριχθεί, να τη νοιαστεί, να την πονέσει. Έναν άντρα που να τα τιμά τα παντελόνια που φοράει και να μην χρειάζεται να παίζει εκείνη το ρόλο το δικό του. Ποιος ο λόγος για μεταμφιέσεις και άσκοπη ταλαιπωρία;

Θέλει δυο όμορφα μάτια να την κοιτάνε, να την εξερευνούν, να τη θαυμάζουν, δυο χείλη που να καίγονται σαν φωτιά όσο τη φιλάνε. Δυο αυτιά να την ακούν κι ένα στόμα έντιμο και ειλικρινές από το οποίο μπορούν να παίρνουν απαντήσεις στα συχνά ερωτήματά τους… Ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα άγγιγμα τρυφερό και αγαπησιάρικο. Θέλει τον άνθρωπο της να την κάνει να νιώθει βασίλισσα με θρόνο, με στέμμα κι όλα τα συναφή!

Ξέρω, κάθε χειμώνα με τους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ, χάντμπολ, κρίκετ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δυσκολεύει η κατάσταση, κλάφτα Χαράλαμπε που λένε και στο χωριό μου. Πού καιρός για σημασία και πούδρα προδέρμ; Θα βουίξουν τα σαλόνια και τα αλώνια από τις κραυγές που θα βγάζετε όσο απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ομάδα, με μπίρες, με σουβλάκια και πίτσες σε έξτρα λαρτζ μέγεθος.

Καλά όλα αυτά και δικαίωμά σας να απολαμβάνετε το αθλητικό υπερθέαμα, όμως, αν κι εσείς δε μάθετε να βάζετε προτεραιότητες κι αν δεν φροντίσετε να αξιοποιείτε το χρόνο που έχετε με τις γυναίκες σας ποιοτικά, μην περιμένετε πολλά και μην μυξοκλαίγεστε μετά επειδή βρέθηκε κάποιος άλλος που είχε την καλοσύνη να παίξει το ρόλο του υποκατάστατου, όσο εσείς θα είστε απασχολημένοι με τα χόμπι τα τρελά σας. Θα μου πεις, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε μπάλα κάθε μέρα στους δέκτες μας, ενώ αντίθετα τη γυναίκα την έχουμε μόλις της κουνήσουμε το δάχτυλο. Έτσι πιστεύεις τουλάχιστον. Και δεν είναι μόνο οι αγώνες και το ποδόσφαιρο. Είναι ο κάθε αγώνας και η κάθε φορά που τη γράφεις για κάτι που θεωρείς πιο σημαντικό από εκείνη. Έχε όμως υπ’ όψιν σου πως και η ίδια έχει πολύ καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί, ίσως και πιο σημαντικά τα οποία θυσιάζει πολλές φορές για να είναι δίπλα σου και να σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη της παραγκωνίζοντας τις δικές της ανάγκες.

Τα πάντα θέλουν το μέτρο τους και όλα μπορούν να συνδυάζονται αρκεί η ζυγαριά να μένει παλατζαρισμένη σε μία ευθεία και να μην βαραίνει περισσότερο προς το μέρος του ενός ή του άλλου. Τη γυναίκα για να την κερδίσεις πρέπει να της οργώσεις το μυαλό, τη σκέψη, την όσφρηση… Να μυρίζει το άρωμά σου και να τρελαίνεται, να μεθά από τα λόγια σου, να χάνεται στη ματιά σου.

Τη γυναίκα την κερδίζεις προσφέροντάς της την καρδιά σου, λίγο από το χρόνο σου, χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και την εξυπνάδα σου! Γιατί σου είπα, πως η γυναίκα δε θέλει πολλά, μα λίγα και καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.