Το σημείο G της γυναίκας λέγεται μυαλό

Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τους ερευνητές ότι το σημείο G υπάρχει! Το σημείο G στη γυναίκα είναι στο μυαλό της! Ναι, ναι! Στο μυαλό της! Σε αυτό το παράξενο, πολύπλευρο, ιδιαίτερο, υπερφορτωμένο μέρος βρήκε να κρυφτεί η πιο ερωτογενής ζώνη. Αν φροντίσεις να κινήσεις τα γρανάζια του μυαλού της, αν κάνεις έρωτα σ’ αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Ούτε τα λεφτά, ούτε η ομορφιά είναι πανάκεια για τον έρωτα! Αν θες να μπεις στην καρδιά της, στο κρεβάτι της, στη ζωή της, φρόντισε πρώτα απ’ όλα να μπεις στη σκέψη της!

Οι γυναίκες έχουμε έναν πολυσύνθετο τρόπο να επεξεργαζόμαστε τα ερεθίσματα που δεχόμαστε όμως η πρόσβαση είναι πιο εύκολη όταν μιλάμε για παιχνίδι! Και ποιο είναι το παιχνίδι; Το διάστημα που θα χρειαστεί για φλερτ αλλά που τίποτα δεν θα θεωρείται δεδομένο.

Η φάση που δεν ξέρεις ο άλλος τι θέλει και που το πάει. Που σου δίνει τόσο-όσο για να σε κρατάει σε αγωνία για το αποτέλεσμα. Που δεν έχεις δεδομένο ότι τον έχεις! Ο εγκέφαλός μας είναι τόσο μυστήριο όργανο που φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα, τη δική του ιστορία, μόνο του μπαίνει σε περιπέτειες, μόνο του δεσμεύεται, μόνο του κολλάει και στην τελική μόνο του ανοίγει την πόρτα στις πεταλούδες να μπούνε στο στομάχι!

Το μόνο που χρειάζεται είναι τροφή για σκέψη, για να το δουλέψει στο χρόνο που χρειάζεται. Και συνήθως άντρες και γυναίκες το αντιμετωπίζουμε με διαφορετικό τρόπο, γιατί στην εκκίνηση, τρέχουμε σε διαφορετικό αγώνισμα. Οι άντρες τρέχουν σε κατοστάρι και οι γυναίκες σε μαραθώνιο!

Οι άντρες έχουν δυνατό ξεκίνημα και γρήγορο τερματισμό με όλες τις κινήσεις εντυπωσιασμού να γίνονται στην αρχή, με αποτέλεσμα να βαρεθούν γρήγορα γιατί θεωρούν ότι ο κύβος ερρίφθη οπότε χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και οι γυναίκες ξεκινούν χαλαρά και μόλις περάσει ο καιρός τα δίνουν όλα στο τέλος θέλοντας να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Τα πράγματα είναι απλά. Σε κανέναν δεν αρέσει να καταπίνει το φαγητό του αμάσητο. Δεν χορταίνει και δεν το απολαμβάνει. Γιατί; Γιατί δε θα έχει περάσει από τη διαδικασία επεξεργασίας του εγκεφάλου.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα. Πρέπει να το επεξεργαστείς πρώτα. Ζούμε σε γρήγορη εποχή που όλα εκτελούνται με ταχύτητα, το ίδιο και με τις σχέσεις μας. Προκύπτουν ξαφνικά με κριτήρια μου αρέσεις, σου αρέσω βρήκαμε και δυο κοινά παραπάνω, βαρεθήκαμε και τη μοναξιά μας, άντε ας το προσπαθήσουμε!

Μόνο που πέρα από τον αρχικό ενθουσιασμό, δεν έχεις τίποτα να περιμένεις από τον άλλον. Δεν έχει προλάβει ο εγκέφαλος να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει και έτσι τις περισσότερες φορές καταλήγουμε σε αμοιβαία βαρεμάρα αμφότεροι!

Δώσε λίγο χρόνο παραπάνω στο να γνωριστείτε, να ανακαλύψει ο ένας τον άλλον στο ποιος είναι και τι θέλει από σένα, αλλά άσε ελεύθερη τη σκέψη να παίξει στον τεράστιο επεξεργαστή του μυαλού και να δημιουργήσει τις εικόνες που θέλει να ζήσει, την αγωνία και το καρδιοχτύπι που αναζητά ο κάθε ερωτευμένος.

Γιατί ακόμα και ο έρωτας δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.