Ζουλάντερ!

Γοργόνες και λεβέντες μου gather up! Η θεία Ναντίν θα σας πει μια ιστοριούλα τρόμου…

Κάποτε λοιπόν, υπήρχαν άντρες κανονικοί, ξέρετε λίγο αρκουδιάρηδες με την τρούχα, λίγο νυχάκι στο μικρό δαχτυλάκι, με φρύδια φυσικά. Γομάρια, κλασσικά αρσενικά δηλαδή. Τα τελευταία χρόνια με την ανακάλυψη κιόλας του instagram γεννήθηκε ένα νέος είδος αρσενικού. Ο επονομαζόμενος ζουλάντερ με αμωνιαζόλ.

Ξέρετε τον Ζουλάντερ; Το τοπ μόντελ στην ομώνυμη ταινία με τον Μπεν Στίλερ που κάνει ΤΗ γκριμάτσα. Το σουφρωμένο χειλάκι και τα αγκιστρωμένα φρύδια. Ανατριχιαστικό θα μου πείτε. Καθίστε να δείτε παρακάτω. Διότι δεν μένουν μόνο στις γκριμάτσες ολόκληροι γάιδαροι, φοράνε κοντά κάπρι (ψαράδικα τα λέμε εμείς σε άλλες εποχές/στο χωριό μου) με σοσονάκια κάλτσες (απαράδεκτο, εκτός κι αν είσαι 6 ετών) και φυσικά αποτριχωμένη γάμπα. Κλαρινογαμπροί, φλώροι, ποζέρια, χλεχλέδες και άλλες ευφυέστατες λέξεις που όμως δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν επακριβώς τα αγόρια αυτά (που ξέχασαν να μεγαλώσουν).

Υπάρχουν παντού ανάμεσά μας και κάθε φορά που σερφάρω στο ίνστα ανατριχιάζω καθώς πέφτω πάνω σε δεκάδες ζουλάντερ που δεν έχουν καταλάβει ότι α) δεν είναι μοντέλα και β) ότι το έχουν παρακάνει. Κοίτα, δε λέω να είναι άπλυτος, βρομύλος ο άλλος αλλά όχι και να με συναγωνίζεται στον καλλωπισμό. Είναι ένα φαινόμενο της εποχής, αναγκαίο επακόλουθο της αλόγιστης χρήσης του ίντερνετ και δυστυχώς συνοδεύεται με την ανάλογη συμπεριφορά.

Συμπεριφορά που θυμίζει έφηβο κοράσιο. Σου την πέφτουν με θράσος αγνοώντας α) την ηλικία σου που πραγματικά τους βλέπεις με τα κιάλια γιατί δεν περνάει καν απ’ το μυαλό σου να τους δεις σαν άντρες γιατί πολύ απλά είναι παιδάκια, κάτι σαν τους συμμαθητές του γιου σου ένα πράμα (σιγά μωρή κι εσύ που λέει η κουμπάρα μου) και β) βασικούς κανόνες της ΑΈΝΑΗΣ ΤΈΧΝΗΣ ΤΟΥ ΦΛΈΡΤ ανάμεσα σε μια γυναίκα γυναικάρα και έναν Άντρα αλλά άντρα με το Α το κεφαλαίο. Άντρα που γνωρίζει πέντε πράγματα και τα σέβεται. Ξέρει πώς πρέπει να φλερτάρει χωρίς να προσβάλλει ή να μειώσει ή να ξενερώσει τέλος πάντων τη γυναίκα.

Πως λοιπόν το 20χρονο να καταλάβει, να νιώσει με την έπαρση της νιότης που την έχει δει ο γκόμενος της Κάτω Μαγουλίτσας, τίγκα στο καυλόσπυρο, τις αραιές τριχούλες και την ανύπαρκτη εμπειρία; Βιάζεται να την πέσει, να αποδείξει ότι είναι αρσενικό και ως γνωστόν, όποιος βιάζεται σκοντάφτει και τρώει τα μούτρα του. Και γίνεται και ρεζίλι. Βγάζει λοιπόν σέλφι με το χειλάκι να σουφρώνει ναζιάρικα και νομίζει πως είναι η επιτομή του αρσενικού, του άντρακλα που θα τον δει μια γυναίκα και θα πέσει ξερή σαν σε αποπληξία.

Και αν είναι κοριτσάκι ανάλογης ηλικίας εκεί γύρω στα 16 έως 20 ναι, μπορεί να τσιμπήσει γιατί στην τελική κι αυτή τα ίδια μυαλά κουβαλάει, αλλά εδώ είπαμε, μιλάμε για γυναίκες γυναικάρες όχι μούσμουλα.

Φαινόμενο της εποχής λοιπόν ο Ζουλάντερ και μην αρχίσω για τα κορίτσια… άλλο θέμα αυτό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.