Οι δυναμικές γυναίκες λιώνουν μ’ ένα “κοριτσάκι μου”

Φίλε άντρα έλα να τα βάλουμε λίγο κάτω και να πούμε δυο κουβέντες αντρικές. Εκεί έξω, υπάρχουν πολλών λογιών γυναίκες, κι εγώ θα σου μιλήσω για ένα ιδιαίτερο. Εκείνες οι δυναμικές γυναίκες, που δεν έχουν μπλέξει το ρόλο τους με τον άντρα και παραμένουν γυναίκες.

Ανεξάρτητες, δυναμικές, δυνατές, ατρόμητες, γυναίκες. Κι ακόμη και η πιο δυναμική από αυτές, έχει ανάγκη να είναι κάποιου το κοριτσάκι. Να είναι κάποιου η έννοια η καλημέρα και η καληνύχτα. Να είναι κάποιου το χάδι και να ανήκει σε μια αγκαλιά. Δε θα στα ζητήσει. Δε θα τα υπονοήσει καν. Θα τα περιμένει από σένα, γιατί θεωρεί δεδομένο πως αφού είσαι στη ζωή της, ξέρεις τις ανάγκες και τις αδυναμίες της.

Ξέρεις, κάθε γυναίκα, μπορεί να μιλά κανά πεντάωρο και να μην έχει πει στην πραγματικότητα τίποτα. Να σου έχει πάρει το κεφάλι από το μπλα μπλα και να μην έχεις μάθει τίποτα για εκείνη. Γιατί εκείνη, θεωρεί δεδομένο ότι ξέρεις.

Θεωρεί δεδομένο ότι ξέρεις πως έχει ανάγκη τα χέρια της να είναι πλεγμένα ανάμεσα στα δικά σου. Έχει ανάγκη τη στιγμή που είναι ευάλωτη να μην της πεις τίποτα, να μην της υποσχεθείς τίποτα. Μόνο να την κρατήσεις ασφαλή μέσα στην αγκαλιά σου.

Περνάει όλη της τη μέρα γεμάτη αποφάσεις, γεμάτη δυναμικότητα και είναι ισχυρή σε όλα όσα κάνει. Δεν θέλει να είναι και μαζί σου ισχυρή. Δε θέλει να είναι και μαζί σου εκείνη που θα πάρει τις αποφάσεις.

Θέλει να την ακούσεις, θέλει να τη νιώσεις, θέλει να την καταλάβεις, θέλει να σε νιώσει παρών, θέλει να της πηδήξεις το μυαλό πριν απλώσεις τα χέρια σου πάνω της. Και φυσικά δε θα σου ζητήσει τίποτα απ’ όλα αυτά.

Θα περιμένει να ξέρεις, πως για να υπάρχεις στη ζωή της, ξέρεις ποια είναι, ξέρεις τι θέλει και ποιες είναι οι ανάγκες της. Και μην ξεχάσεις ποτέ, πως όσο δυναμική ισχυρή κι απόλυτη κι αν είναι μια γυναίκα, θέλει πάντα, μα πάντα, να είναι το κοριτσάκι κάποιου

Α! Κι αυτός ο κάποιος να μην είναι πολύ μαλάκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.