Είναι και κάτι άντρες… Ατόφια αρσενικά!

Άκου φιλενάδα, σου έχω νέα!

Δεν τελείωσαν οι άντρες όπως συνηθίζεις να λες. Λιγόστεψαν, μα δεν τελείωσαν. Υπάρχουν και είναι γύρω σου. Φτάνει μόνο να μπορείς να τους αναγνωρίσεις. Φτάνει μόνο, να είσαι πολύ γυναίκα για να τους δεις!

Τους ξεχωρίζεις από το καθάριο βλέμμα τους, από τη σταθερότητα στη φωνή τους. Δε μιλούν πολύ, δεν ξέρουν από λόγια. Σε κοιτούν στα μάτια κι εσύ πρέπει να τους καταλάβεις. Σε αγγίζουν και πρέπει να τους νιώσεις. Σε αγκαλιάζουν κι εσύ πρέπει να αφεθείς.

Υπάρχουν και κάποιοι άντρες, όλο δύναμη σου λέω…

Ξέρουν τι ζητούν και πως να το αποκτήσουν. Ξέρουν να παλεύουν και βγαίνουν πάντα νικητές! Δεν είναι ποτέ μπερδεμένοι Λέξεις όπως “δεν ξέρω”, “ίσως”, “θα δούμε”, “μάλλον”, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους. Τους λες “θέλω” και σου λένε “μπορώ”. Τους λες “νιώθω” και σου λένε “κι εγώ”. Δεν ντρέπονται να σου πουν το “σ’ αγαπώ” όταν το αισθανθούν. Δεν κωλώνουν να δείξουν ότι σε θαυμάζουν. Δε φοβούνται να σ’ ερωτευτούν, δε δειλιάζουν καθόλου να το βροντοφωνάξουν!

Είναι και κάτι άντρες, πολύ άντρες ρε παιδάκι μου!

Δεν υπόσχονται, αλλά πραγματοποιούν. Δεν ορκίζονται, αλλά είναι πιο πιστοί κι από σκυλιά. Ακουμπούν το βλέμμα τους πάνω σου κι εσύ χάνεσαι στην αλήθεια τους. Σε αγγίζουν και τα χέρια τους είναι καθαρά. Σε αγκαλιάζουν κι εσύ νιώθεις προστατευμένη. Σε φιλούν και σε ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου!

Είναι και κάποιοι άντρες, κορίτσι μου…

Που σε κάνουν να νιώθεις μοναδική. Που σε διεκδικούν, ακόμα κι όταν σε έχουν κατακτήσει. Που σε προσέχουν, ακόμα κι όταν εσύ ξεχνάς τον εαυτό σου. Που όταν τους λες “μου λείπεις”, αφήνουν τα πάντα για να έρθουν κοντά σου. Που μηδενίζουν κάθε απόσταση, μόνο και μόνο για να σου κλέψουν ένα φιλί. Που κάθε πρωί, σου στέλνουν την πρώτη καλημέρα και κάθε βράδυ, φυλάνε για σένα την πιο θερμή καλημέρα!

Υπάρχουν και κάποιοι άντρες, φίλη μου…

Που τα λόγια τους είναι ξεκάθαρα, που έχουν τιμή και μπέσα. Που οι πράξεις τους δεν σου αφήνουν καμία αμφιβολία. Που το ψέμα, δεν έχει καμία θέση στη ζωή τους. Όσο για την καρδιά και το κορμί τους, τα χαρίζουν μόνο σ’ εσένα!

Τι, δε με πιστεύεις; Κι όμως, υπάρχουν! Γι’ αυτό σταμάτα να ακούς τη φιλενάδα, την κουμπάρα, τη μάνα ή τη συνάδελφο που σου λέει ότι οι άντρες είναι όλοι σκάρτοι και κοίτα μπροστά σου. Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και κοίτα γύρω σου. Βάλε στην άκρη για λίγο τον εγωισμό σου και θα δεις ότι είναι μεν λίγοι αλλά…

Υπάρχουν και κάτι άντρες, σκέτα αρσενικά.
Υπάρχουν και κάποιοι άντρες... Αλλά μην ξεχνάς... Είναι για πολύ δυνατές
παίκτριες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.