Θέλω να είμαι εκεί που ανήκω

Δεν έχει ορισμό η αγάπη, είναι ένα σύμπλεγμα από συναισθήματα και κοινές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Είναι με λίγα λόγια όλα όσα νιώθεις, όταν είσαι εκεί που ανήκει η καρδιά σου και τίποτα άλλο δεν μπορεί να αναπληρώσει ή να αντικαταστήσει αυτό το αίσθημα της πληρότητας. Είναι η γαλήνη που σου χαρίζει η παρουσία του άλλου, η ασφάλεια που σου εκπέμπει και η δική σου ανάγκη να θες να μάθεις τα πάντα για τη ζωή του, ακόμη και όσα θέλει να σου κρύψει. Η μεταξύ σας επιρροή που μετατρέπεται σε δημιουργικότητα και εξελίσσει θετικά και τους δυο σας, ο συντονισμός, η επικοινωνία και ο τρόπος που σε καταλαβαίνει με ένα απλό βλέμμα, από τη χροιά της φωνής σου και από το ρυθμό της ανάσας σου.

Η αγάπη συγκαταλέγεται στις καθημερινές στιγμές, που ζούμε μαζί με τον άνθρωπό μας, στις πιο απλές και ασήμαντες λεπτομέρειες που προσέχει ο ένας στον άλλο από την αρχή μέχρι το τέλος μια κοινής ημέρας.

Αυτό το αίσθημα πληρότητας που νιώθεις, όταν κάθε πρωί ξυπνάς, αντικρίζεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου και του λες καλημέρα με ένα φιλί και μια σφιχτή αγκαλιά. Όταν απολαμβάνεις τον τρόπο που πίνει τον καφέ του, ακόμα και όταν τον κρυφοκοιτάς την ώρα που ξυρίζεται, το να το παίζει αδιάφορος και να παρακολουθεί με λεπτομέρεια όλες σου τις κινήσεις…

Καθώς ξεκινάει η μέρα σου στη δουλειά να αισθάνεσαι ότι όλος αυτός ο χρόνος χωριστά είναι μια αιωνιότητα. Και ανυπομονείς να περάσεις ένα ολόκληρο απόγευμα παίζοντας χαρτιά, λέγοντας αστεία, περπατώντας χέρι χέρι στο δρόμο και συζητώντας για ώρες. Και όταν τελειώσει η μέρα, να κοιμάσαι στο στήθος του όλη νύχτα, να σου λέει καληνύχτα κοριτσάκι μου με ένα φιλί να σε σκεπάζει μην κρυώσεις κι εσύ να νιώθεις ότι είσαι η βασίλισσα της καρδιάς του.

Αγάπη είναι να σε παίρνει ο ύπνος με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη σου και να ξυπνάς το πρωί με την ευτυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπό σου, γιατί είσαι εκεί που ανήκεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.