Οι γυναίκες με τα μαύρα

Οι γυναίκες με τα μαύρα, είναι όπλα οπλισμένα. Έτοιμα να χτυπήσουν τυχαίους περαστικούς, άτυχους θύτες κι αθώα θύματα που μοιραία θα περάσουν απ΄το δρόμο τους. Πρόκειται συνήθως για αυστηρές γυναίκες, με μια σοβαροφάνεια που σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον σκοτεινό background τους.

Φορούν μαύρα γιατί προκαλούν την απόλυτη αντίθεση για το κόκκινο κραγιόν τους. Προτιμούν τα μαύρα γιατί δίνουν την πλήρη έμφαση με το αφοπλιστικό βλέμμα τους. Απειλητικές, σχεδόν απρόσιτες. Διαλέγουν για σήμερα -και κάθε σήμερα- το μαύρο χρώμα, γιατί αποτελεί το μοναδικό που τις αντιπροσωπεύει. Από την πιο καταστροφική τους ημέρα έως και την πιο πετυχημένη τους. Το μαύρο για εκείνες, ορίζει  την αυστηρότητα, το κύρος και την απολυταρχία που επιθυμούν να κατέχουν στους γύρω τους.

Ταιριάζει με όλα, όπως ακριβώς δεν επιθυμούν εκείνες να κάνουν. Προσαρμόζεται εύκολα στο χώρο με τα υπόλοιπα χρώματα γύρω του, να αποτραβούν τα βλέμματα. Είναι απλό, μονότονο, γνώριμο και δεσμευτικό. Τις ορίζει και τις διχάζει ταυτοχρόνως. Τις ταυτίζει και τις απωθεί συνάμα. Τις γοητεύει , τις σαγηνεύει, τις ελκύει. Πέφτουν θύμα και πάλι στο δρόμο του μαύρου, στο μοναδικό δρόμο, τη μοναδική λύση.

Οι γυναίκες που φορούν μαύρα, λατρεύουν απόλυτα και καθολικά αυτό που διάλεξαν να τις αντιπροσωπεύει. Φροντίζουν να μην περνούν απαρατήρητες. Όχι λόγω των φανταχτερών χρωμάτων στα ρούχα τους, όχι λόγω του έντονου μακιγιάζ που επιλέγουν. Φροντίζουν με το άκρως σαγηνευτικό και συνάμα μονότονο χρώμα τους, να ξεκλέβουν κάθε βλέμμα που τρέχει ακατάπαυστα από πάνω μέχρι κάτω στην εικόνα τους. Επιλέγουν να ξεχωρίζουν, να διαφέρουν. Διαλέγουν να είναι η μαύρη  κουκκίδα σε έναν κόσμο γεμάτο ουράνια τόξα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.