Δεν είμαστε αναίσθητες, απλά συνειδητοποιημένες!

Αγαπητέ φίλε άντρα, μια συμβουλή για αρχή, μην κρίνεις όλες τις γυναίκες σύμφωνα με τις προηγούμενες. Όσες πέρασαν δεν είναι ίδιες και μπορεί ούτε καν να μοιάζουν με τις επερχόμενες. Συνεπώς, ήρθε η ώρα να μάθεις πως κάθε νέα εισβολή στη ζωή σου με ψηλοτάκουνα είναι και μια καινούρια πίστα στο παιχνίδι των σχέσεων.

Τρώγεσαι λοιπόν και ψάχνεις να βρεις το λόγο που είναι τόσο απόμακρη. Δεν είναι αναίσθητη, ούτε παρτάκιας, ίσως ούτε καν κυνική δεν θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις, είναι απλά συνειδητοποιημένη. Αυτή τη συνειδητοποιημένη γυναίκα λοιπόν φίλε μου, να την εκτιμάς και να την υπολογίζεις ένα τσακ παραπάνω στην κλίμακα σου γιατί σαν βρεθείς απέναντι της, θα πρέπει να γνωρίζεις πως μόλις συνάντησες έναν ισάξιο αντίπαλο κι ας φοράει σουτιέν. Είναι η γυναίκα που δε θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά και με την ίδια ευκολία να πει και το στερνό αντίο. Μηδέν συναισθηματισμός; Λάθος! Εδώ ρέει άπλετο το συναίσθημα, κι αν οι καταστάσεις την έκαναν έτσι, μη νομίζεις, το συναίσθημα ήταν η σημαντικότερη «κατάσταση». Όταν μια γυναίκα πονέσει πολύ, πληγωθεί, προδοθεί σημαίνει ότι έχει δώσει πολλά κι όλα αυτά τα «πολλά» στο τέλος παγώνουν και κάτι μέσα της νεκρώνει. Είναι σαν ένα συστατικό που παράγει οργανισμός μας που τρέχει από μια βρύση, αυτόματα λοιπόν το νερό κόβεται και παύει να υπάρχει στον οργανισμό η ορμόνη του συναισθήματος.

Σαφώς και νιώθει, απλά το πρόβλημά της είναι στην εκδήλωση του κάθε συναισθήματος, γι’ αυτό και όταν λαμβάνει κάθε είδους συναίσθημα σε μεγάλες δόσεις μια θηλιά στο λαιμό της αρχίζει σιγά σιγά να σφίγγει. Πνίγεται, χρειάζεται λίγο παραπάνω οξυγόνο, δεν είναι φόβος, είναι πανικός. Πανικός για να μη γίνει αυτά που κοροϊδεύει, αυτά που κάποτε ίσως και να τα βίωσε, τις γυναίκες (κοριτσάκια για εκείνη) που με δυο γλυκόλογα και λίγες υποσχέσεις γίνονται χαλί να τις πατήσεις. Σίγουρα δεν είναι έτσι, σίγουρα δεν το εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό της να γίνει έτσι. Εξάλλου τι αξία έχει όταν είσαι άνω των 20 και χρήζεις της ιδίας αντιμετώπισης με ένα κοριτσάκι γυμνασίου;

Αυτή τη γυναίκα φίλε μου, θα περάσει πολύς καιρός για να καταφέρεις να τη ρίξεις στο κρεβάτι σου κι ακόμα περισσότερο να την κάνεις δική σου. Όσο πρόσχαρη και κοινωνική νομίζεις πως είναι τόσο πίσω από κάθε χαμόγελο της κλείνει μια ακόμα δίοδος για να την κατακτήσεις. Αυτή η γυναίκα δεν θα ζητήσει την επιβεβαίωση για τις ανασφάλειες της, γιατί πολύ απλά δεν έχει, ξέρει ποια είναι και τι ζητάει. Το κακό είναι πως ό,τι θελήσει δεν το ζητάει, το διεκδικεί με κάθε τρόπο.

Αν λοιπόν βρεθεί ποτέ μια τέτοια γυναίκα στο δρόμο σου, μην της προσφέρεις λουλούδια, μην της πεις γλυκανάλατες κουβέντες, μην της υποσχεθείς τίποτα, έχει πάρει το μάθημά της και δεν θα λυγίσει. Δείξ’ της απλά το ενδιαφέρον σου με τρόπους διαφορετικούς, πρωτόγνωρους, απλοϊκούς, αρκεί το ενδιαφέρον σου να είναι αληθινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.