Έρωτας, ο ξαφνικός!

Εκεί που κάθεσαι ήρεμος, χαμένος στις δικές σου σκέψεις, προβληματισμένος από τη ροή της καθημερινότητας…τσουπ, να`τος! Εμφανίστηκε μπροστά σου έτσι ξαφνικά και απρόσμενα και τάραξε τα νερά σου.

Από πού ήρθες εσύ καλέ; Γιατί εμφανίστηκες έτσι ξαφνικά; Αναρωτιέσαι και συνεχίζεις να κοιτάς με προσηλωμένο ύφος τα μάτια του. Κι όσο κοιτάς, τόσο οι ματιές μαγνητίζονται. Κι αυτός, αχ αυτός! Στρέφει το σώμα του προς εσένα, σε κοιτάζει εξερευνητικά με το βλέμμα γεμάτο απορία σαν να σου λέει «από πού έπεσες εσύ και βρέθηκες μπροστά μου; τι ακριβώς σε έφερε εδώ; ποια είσαι κ πού έχεις σκοπό να με πας με το υπέροχο άγγιγμα σου και τη μελιστάλαχτη φωνή σου;».

Και κάπως έτσι μπλέκετε και δεν ξέρετε πως βρεθήκατε από τη μια στιγμή στην άλλη κάτω από τα σεντόνια του διπλού κρεβατιού του να ανταλλάσσετε καυστικά και γαργαλιστικά σχόλια ο ένας για τον άλλον. Ντύνεσαι και φεύγεις νομίζοντας πως είναι κάτι συνηθισμένο, «άντρες», λες και ως εκεί. Ξέχασες όμως τα καμπανάκια που χτύπησαν μέσα σου σ’ εκείνο το πρώτο βλέμμα. Και περνάνε οι μέρες πιστεύοντας πως δε θα σκέφτεσαι εκείνο το βράδυ καν, έλα όμως που όσο περνούν εσύ το μόνο που κάνεις είναι να θες ακόμα ένα βράδυ σ’ εκείνο το διπλό κρεβάτι. Μυρίζοντας το άρωμα του κορμιού του όση ώρα εκείνος σου κάνει ένα σωρό φιλοφρονήσεις.

Είναι εκείνη η μαγική μέρα που συνειδητοποιείς πως κάτι άλλο γίνεται μέσα σου χωρίς όμως να μπορείς να το ορίσεις. Ε,θα σου πω εγώ πως λέγεται κουκλίτσα μου, ΈΡΩΤΑ τον λένε τον κύριο και όχι ο,τι κι ο,τι, Ξαφνικό Έρωτα και ήρθε η δική σου σειρά για να τον ζήσεις. Παίξε μαζί του, αγάπησε τον, αγκάλιασε τον και άντλησε απ’ αυτόν όσα περισσότερα μπορείς, τόσα όσα να νιώθεις πλήρης. Άσε τα καμπανάκια να χτυπούν όσο έχεις το χαμόγελο στα χείλη γιατί μετά θα πρέπει να πετάξεις και το κουδούνι. Νιώσε την καρδιά σου να χτυπάει λες και θα σπάσει.

Όταν σου περάσει θα βρει πάλι τους ρυθμούς της. Και γενικά μη σε φοβίζουν όλα αυτά τα καραμελοζουζουνιάσματα, είναι στο σωστό χρόνο. Μετά θα φας τις καραμέλες και μαζί μ’ αυτές τόνους σοκολάτες. Για τα δε ζουζουνιάσματα; Θα είσαι στη φάση του αεροζόλ. Γι’ αυτό ζήσ’ το τώρα που σου ήρθε και να θυμάσαι, τον λένε έρωτα και είναι ξαφνικός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.